Aanmelden - Website Omni Vereniging S.D.Z.Z.

Aanmelden

Aanmelden

Aanmelden lidmaatschap

 

Onderstaande gegevens worden in het leden-contributiebestand opgenomen. De gegevens zullen strikt vertrouwelijk worden behandeld en niet aan derden worden verstrekt, anders dan voor het opstellen van teamlijsten en opgave voor het KNVB lidmaatschap.
Onze Privacyverklaring van S.D.Z.Z. op deze website is vanaf 23 mei 2018 zichtbaar.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor één seizoen en wordt zonder opzegging steeds met een seizoen verlengd. Opzegging schriftelijk te geschieden voor 1 juli van het lopende seizoen bij de ledenadministratie. Bij tussentijds opzeggen is men voor het hele lopende seizoen contributie verplicht.

Bij verzending gaat u akkoord met het volgende: U machtigt S.D.Z.Z. om de contributie via automatische incasso van de door u vermelde bank- of girorekening af te schrijven. U geeft toestemming om de persoonsgegevens te gebruiken om te bewaren in haar verenigingsadministratie. Zie Privacy Verklaring.

Voor fotografie van u / zoon / dochter om deze te gebruiken voor diverse communicatiedoeleinde verwijzen wij u naar het fotoprotocol. Bij verzwaar kunt u dit vermelden op de digitale formulier.

 

 

Aanmelden

Heeft u bezwaar zoals vermeld in onze foto protocol

Geef aan of u veld voetbal wilt spelen

Of wilt u ook zaal voetbal spelen* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!