Trainingen

Trainingen

SDZZ_JO7-1.jpgBij SDZZ wordt iedere zaterdag een voetbalinstuif-training georganiseerd voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar tot 6 jaar.

Deze voetbalinstuif-trainingen worden in het voor- en najaar gehouden op Sportpark De Griethse Poort van 10.00 – 11.00 uur.
In de wintermaanden ( dec. t/m feb. ) vinden deze trainingen plaats in de zaal van het Liemers College locatie Zonegge op hetzelfde tijdstip zoals hierboven vermeld.

Je hoeft geen lid te zijn van SDZZ om deel te nemen aan de voetbalinstuif.
Onder leiding van Ricardo Asselman worden allerlei leuke balspelletjes gespeeld om de allerjongste jeugd alvast te laten wennen aan het voetbalspelletje.

Om deel te nemen aan de voetbalinstuif op zaterdagmorgen is het belangrijk dat de kinderen worden geregistreerd, zodat we de ouders altijd kunnen benaderen wanneer door slechte weersomstandigheden de trainingen niet doorgaan.

Aan de voetbalinstuif-training zijn geen kosten verbonden en ouders en grootouders zijn uiteraard van harte welkom.

Wil je op zaterdagmorgen graag echte wedstrijden voetballen? Dan kan je lid worden van SDZZ.
Geef jezelf dan op via https://www.sdzz.nl/310/aanmelden/

Kinderen tot zes jaar hoeven bij SDZZ geen contributie te betalen. Vanaf de zesde verjaardag moeten de kinderen ingeschreven worden in sportlink en worden ze ook officieel geregistreerd als lid van SDZZ en van de KNVB.

Wij nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen !
Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met de trainer.

e-mail : jeugd@sdzz.nl

 

 

.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!