SDZZ Zomer Fair

SDZZ Zomer Fair

Op zondag .... juni 2021 organiseert S.D.Z.Z. weer haar grootse bazaar op haar sportpark de Griethse Poort te Zevenaar onder de naam SDZZ Zomer Fair.

Naast SDZZ Zomer Fair zal er ook een rommelmarkt plaatsvinden, een rad van fortuin en diverse andere attracties. U ziet een groot scala van activiteiten welke de mensen uitnodigt om er naar toe te komen.

Natuurlijk zal de pers worden ingelicht en zal via flyers en aanplakbiljetten grote bekendheid worden gegeven aan deze Zomer Fair.

De bazaar duurt van 11.00 uur tot 16.00 uur. Mogelijkheid tot opbouwen vanaf 08.00 u.

Verkoop van dranken en etenswaren is NIET toegestaan.

De huur van 1 kraam bedraagt € 17,50 inclusief btw. Dit bedrag moet u bij inschrijving overmaken op bankrekening Rabobank: IBAN: NL65RABO 037.48.35.306 t.n.v. S.D.Z.Z. Zevenaar onder vermelding van uw naam (overeenkomstig met uw opgave) en SDZZ Zomer Fair 2020.

SPECIALE WENSEN WORDEN OP VOLGORDE VAN BINNENKOMST BEHANDELD, MAAR KUNNEN NIET WORDEN GEGARANDEERD.

U ontvangt geen bevestiging van inschrijving. U kunt per mail ( bazaar@sdzz.nl) of telefoon 06-11801559 een aanvraag doen of u staat ingeschreven.

Privacy Verklaring S.D.Z.Z.

Omni-Vereniging S.D.Z.Z hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy policy geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. 

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Omni-Vereniging S.D.Z.Z. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Meer informatie vindt u op onze website www.sdzz.nl  (Privacy verklaring en Fotoprotocol)

Met vriendelijke groet,

Commissie SDZZ Zomer Fair 2020

In verband met de door de overheid ingestelde maatregelen is de Zomer Fair tot nader uitgesteld.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!