Cookie beleid SDZZ

De website van SDZZ is in technisch beheer van VoetbalAssist en gebruikt cookies om jouw bezoek makkelijker en persoonlijker te maken. Hieronder een overzicht van de noodzakelijke en optionele cookies waar je toestemming voor kunt geven. Lees ons cookiebeleid voor meer informatie.

Functionele cookies

Voor een goede werking van de website worden deze cookies altijd geplaatst.

Analytische cookies

Google analytics Toestaan Niet toestaan

Marketing cookies

Facebook Toestaan Niet toestaan

Privacy Verklaring

Privacy Verklaring

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ook voetbalverenigingen hebben te maken met het verwerken van persoonsgegevens. Daardoor is het voor clubs zaak om de zaken rond deze nieuwe privacywet tijdig op orde te hebben.

Eind mei wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door een privacywetgeving die geldt in de gehele Europese Unie (EU): de AVG. Deze wet versterkt de positie van de mensen van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus voetbalclubs, krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Concreet houdt dit in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun leden, vrijwilligers en fans. 

Hier vind je onze privacyverklaring van omni-Vereniging S.D.Z.Z.

Fotoprotocol Omni vereniging SDZZ

Omni vereniging SDZZ, hanteert een fotoprotocol voor het plaatsen van foto’s op de SDZZ website, Social media en andere communicatiemiddelen. In dit protocol staan de rechten en plichten betreffende video en fotomateriaal van onze leden, vrijwilligers en alle andere betrokkenen.

Hier vinden jullie onze FOTOPROTOCOL 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!